my pocket

Thanx Become De Followers

Tuesday, March 22, 2011

Hp Rosak !!!!

Kali ni hp betul2 dah rosak
hp Xpired la org bilang....kekeke
aQ guna Hp nie since 2009 until now
balik2 jatuh x rosak2 juga and now betul2 x ble pakai dah..

Hampeh betul la...soii org cina cakap... :(
sudah la time2 pokai hp lagi buat hal
cuba la before aq beli Mary Kay hp ni rosak kan
aq cancel beli skin care tu...
sakit jiwa o0 ~~

Ni semua budak kecik tu punya pasal
mcm aq mau sepak jak ba
tekananya !!!!!!!!!

sekarang ni mo berhubung pun susah
tanpa Hp semuanya x jadi tau..
semua number fon ada dalam tu
aishh kacaunya jiwa...

pesanan buat kawan2 klu ada something nak bgtau
msj kat Facebook jak bab ari2 aq o9 hehehe
facebook jak la tempat utk kita berhubung buat masa nie
harap semua ni tidak lama...gaji nanti mo g carik la hp yg murah2
asal ada pakai...huhuhu ciannya ko mega :(
masuk dalam selimut baru nangis... ;((

3 comments:

Sasa Al-Sharif said...

nda dpt la kita sms malam nanti kan. lain kali cermat ya

Misz Chienta said...

Tu la pasal...bab cuai betula la sampai hp rosak..than sha..

Anonymous said...

Slm sis nk jual x hp yg rosak tue..klu nk cll no nie ye 0163523640(atiqah) serius buyer

LinkWithin

SEARCH MY BLOG