my pocket

Thanx Become De Followers

Saturday, December 4, 2010

~ Bongkar punya Bongkar ~

alo0...al0o...alo0
Kopi ka Milo...hehe malam nie chienta layan nesl0
sambil nonton narut0...hahaha

ari nie nak share story pindah opis part 2 plak...
masa ofis hour chienta bz x le nak update blog lagi pun 
semua PC yg ada kat opis chienta dah kena block tuk surf internet...

ari nie kitorang dah abis pun pindah barang tggl susun jak lagi....
tp syok gak pindah opis nie bab byk barang lama yg x d gunakan bos bagi dkt kitorang..
hehehe chienta pun dpt gak..nak tau apa yg chienta dpt

...Jeng...Jeng...Jeng



Mesti korang semua dah tau apa nama benda nie..
kan..kan...kan...nie from my MISIS
hehe dia dah ada speaker computer yg baru so yg nie 
dia bagi kat chienta....wlupun barang 2ndhand tp still bole guna lagi..
x pun bole jual dkt abg chienta bab chienta dah ada speaker lap
bole buat duit gak barang tpakai nie...hehe
Bijak...Bijak... (*_^)


2nd Thing i Got....



 haaa ni barang k2 yg chienta dapat dr hasil Bongkar m'bongkar
korang2 semua tau x apa benda nie..?
nie la buku catatan tuk 2012..save bajet la tuk thn dpn
x yah susah2 nak beli Diari lagi kan
lagi pun dlm buku nie byk kgunaannya sprt

  • Diary 2012 (cerita2 k'hidupan)
  • Annual Budget (Kawen,Shopping & Etc)
  • Monthly Objective 
  • Year Planner 
  • Making Note
  • Personal Directory


P/s :Thanx Mrs Liew bab bagi speaker & notebook nie...
hohooho save lagi bajet chienta thn depan..ngeee :)





2 comments:

nieza said...

kerja mn ko mega????

hihihihih...

already follow u...

nice...

Misz Chienta said...

hehe masi keja tempat lama d batu3 cuma opis jak d kasi besar....
hehe thanx nie... :)

LinkWithin

SEARCH MY BLOG