my pocket

Thanx Become De Followers

Monday, December 6, 2010

Please Teach me !!!!!!

Tolong2!!!!!!!!! wahai warga blogger...
chienta nak wat NUFFNANG..
haa ni la yg chienta maksudkan...

korang2 tau x apa tue..?nak tau lebih lanjut Klik Here
chienta dah daftar jd ahli tp masalahnya skg nie 
chienta x reti mcm mana nak bwat dia punya design kat blog chienta

ada jg dia bagi cara2nya tp masi x reti2 la...
jom chienta tunjukkan step by step

Step 1 ----->haa yg nie chienta tau la kan..senang jer klu yg nie.
.

Step 2 ----> Yang nie pun chienta dah lepas...hehe
kompom la lepas bab part ni pun senang..kan..kan..






Step 3 ----> haaa nie la KEMUNCAK dia klu korang2 nak tau...start part nie 
la chienta dah Hang2....x reti sungguh aq x reti...please help me . :(

mcm mana nak buat yg nie..?aduyayyy saket dah kepala Pikiak benda
nie...mata pun dah lebam tgok screen lap nie..huhuhu 
tolong la !!!!!!
Banyak dah blogger buat NUFFNANG kan..
alaaa korang x ckp pun chienta tau bab ada tertera kat blog korang..hehehe
so apa lagi ajar la chienta mcm mana nak buat tue..
jgn arr korang2 kedekut Basi nak ajar..

P/S: Buat semua yg mbaca ENTRY chienta ari nie
sila tggalkan jejak anda dlm blog chienta bsertakan tunjuk ajar anda :)
chienta still baru lagi dlm Dunia BLogger ni so nak minta tunjuk ajar lerr..
hehehe 

TUNJUK AJAR KU SIFU ^






4 comments:

sHa LeE said...

xperlu edit2 tuh semua..pg jak daftar dgn nuffnang..bukak website nuffnang pastu kalo dorg dah approve n bg link dkt email ko,baru lah ko boleh copy code iklan dorg bg n paste dlm mana2 ruang yg ko suka dlm blog ko.simple!

Misz Chienta said...

ohh mcm tu ekk...huhhh punya la susah aq pikir mcm mana nak buat semua step d atas tue...hehe nnti i cek email ...Thanx sha lee bab dah tggalkan jejak dkt Entry i kali nie..thanx jg bab tunjuk ajarnya... ^_^

Un Phat Lee said...

errr...

Misz Chienta said...

phat lee>pesal errr jak..?tips mana..?hehehe

LinkWithin

SEARCH MY BLOG